Twenty Elephants - Training & Coaching (logo)

Training

De kern van trainen is ‘al doende leren’. Dat betekent dat kennis alleen niet voldoende is, maar je ook zult moeten experimenteren, ervaren en reflecteren om nieuw gedrag eigen te maken.

Onze trainingen zijn gericht op het ontwikkelen en aanscherpen van 'soft skills'. Over welk thema het precies gaat staat van te voren echter nooit vast. Afhankelijk van de vraag die er ligt wordt het trainingsprogramma ontwikkeld. Zo sluiten we optimaal aan op de leerbehoeften om het beoogde resultaat te bereiken.

Twenty Elephants biedt incompany trainingen aan. Het kan zijn dat verschillende mensen, vanuit verschillende afdelingen, dezelfde leervraag hebben. Of het is juist zo dat er binnen een team dezelfde leerbehoefte is. Daarom bieden we training aan voor zowel samengestelde als bestaande groepen.

Afhankelijk van het gewenste leerresultaat, heeft een aantal factoren een niet te onderschatten invloed, zoals: duur, frequentie, groepsgrootte en locatie. Bij het ontwerpen van onze trainingen, denken we altijd na over wat hierin de beste keuzes zijn.